Шварцброт хліб
Шварцброт, перший раз з’явившись на світ у Німеччині, буквально перекладається як “чорний хліб”. Ця випічка відома своєю різноманітністю рецептів – франкфуртський, рейнський, тірольський, гольштейн і багато інших. Він виготовляється з різних пропорцій житнього та пшеничного борошна, а також може включати натуральні або подрібнені зерна пшениці.
Наш Шварцброт складається з пшеничного та житнього борошна, насіння соняшнику, родзинок, солоду, меду, солі та закваски.
З’ївши шматочок, ви відчуєте ситість на тривалий час. Смачний, ароматний і корисний хлыбчик, що вразить вас своєю якістю та смаковим багатством.
Віталій –
Смачний і запашний! Приємно що без дріжжів.