Мода на правильне харчування сформувала цілу індустрію, яка постачає споживачам корисні продукти для підтримки молодості та краси. Найпомітніше цей тренд проявився у сфері промисловості, що постачає людям продукцію першої необхідності, а саме – хлібобулочні вироби. Бездріжджовий хліб – один із найпопулярніших продуктів, який не просто успішно замінює звичайні буханці на дріжджах, а й сприяє кардинальному поліпшенню самопочуття.
Чому бездріжджовий хліб корисний?
Перевага заквасочного хліба в тому, що він довго залишається свіжим до 11 днів. Це економить фінанси, адже не доведеться викидати зіпсований продукт.
Приготування бездріжджового хліба
Вживаючи дріжджовий хліб, багато хто з вас відзначив надалі такі явища як метеоризм – здуття живота. Це все заслуги дріжджів, які спричиняють набухання тіста, утворюючи вуглекислі гази, що призводить до рясного газоутворення в кишечнику.
Домашній хліб на заквасці не йде ні в яке порівняння з магазинним.
Основою випічки без дріжджів є закваска. Вона додається до звичайних інгредієнтів: борошна, води, олії та інших продуктів.
У нашому інтернет-магазині ви знайдете хліб на будь-який смак, приготований за різними рецептами. При цьому всі продукти однаково смачні та корисні. При приготуванні хліба ми дотримуємося рецептури пращурів, поліпшеної сучасними технологіями, а тому наш бездріжджовий хліб має тільки чудові смакові якості, чудово доповнює раціон дітей і дорослих, сприяє поліпшенню травлення, не спричиняючи тяжкості у шлунку і наповнює організм новими силами. Бездріжджовий хліб приносить ситість без тяжкості, а тому ви впродовж дня будете бадьорі, легкі та енергійні!