Цільнозерновий хліб
Сучасні дослідження переконливо доводять, що цільнозернове борошно виявляється надзвичайно корисним для нашого здоров’я, перевершуючи за цим сіяне борошно. Завдяки цьому, цей вид хліба став справжнім лідером продажів. У цільнозерновому борошні зберігаються всі компоненти зерна: оболонка, ядро і білок, що видаляються під час стандартного помелу.
Нехай це буде пшениця, гречка, рис, жито чи вівсо – цільнозернове борошно з кожного з них об’єднує корисні властивості в єдиному дусі. Хліб з цільнозернового борошна – це не просто смачна випічка, а справжнє поєднання аромату, смаку та безлічі корисних переваг для вашого здоров’я.
Ольга Терещенко –
Моя родина в захваті від нього: неймовірно смачно і одночасно корисно. Його натуральний аромат і неперевершений склад роблять його найкращим вибором для сніданку і обідів. Ще й додаткова користь для здоров’я – це просто неймовірно! Тепер це наша улюблена поживна традиція, яку з радістю рекомендую всім. Дякую Людмила!!!
Юлія –
Якщо ви шукали смачний, а головне корисний хліб – вітаю, це він!!! Смачно і з вершковим маслом, і зі шматочком сиру, і просто до борщу! Ароматний, насичений смак!
Лідія –
Нарешті я знайшла смачний, корисний та живий хліб! Дуже смачний сам по собі, а якщо підсмажити його у тостері або на пательні – це просто неймовірно! З вершковим маслом, паштетом, джемом, мʼяким сиром… мммм
Мені також важливо, що його можна заморозити і потім він буде як новенький )
Раджу всім поціновувачам смачного та корисного
Уляна –
Дуже сподобався хліб. Чудовий і як джерело вітамінів та корисних речовин, і за смаковими якостями. Насичує, добре поєднується будь-якою стравою та підходить в якості самостійного перекусу. Доставили швидко, зворотній зв’язок швидкий. Рекомендую.
Леонід Чайка –
Дуже смачний та корисний хліб! Пройшло вже два тижні з дня його замовлення, а він і досі зберігає свої початкові кондиції. До того ж він рекомендований для споживання при діабеті